Det ubevidste kropssprog

VORES DYR HAR RETTEN TIL indre og ydre balance i forholdet til os som ejere.

Siden mit 16.ende år (1976) har jeg arbejdet med dyre kommunikation samt adfærds træning og forståelse for dyr som værende ligeværdige sparrings partnere for os mennesker.

Som ganske ung opdagede jeg, at hunde har et ganske særligt internt stemme-, flok- og kropssprog. Jeg satte mig for, at lære dette og må sige, at hundene er taknemmelige og kommunikerer med mig som var jeg en “ulve søster”.


Til stadighed lærer hunde mig meget. ISÆR, hvordan vi mennesker påvirker hundes adfærd og hvordan de opfatter vores KROPSSPROG


De vilde hunde i Lintrup Safari Zoo Park (Australske Dingoer) – De ca.350 vilde hunde i Sinai ørkenen i Egypten og ikke mindst de mange hundrede tam hunde, som jeg til dagligt arbejder med, bekræfter mig til stadighed i, at Ahrnna metoden® – Hundens Ulvesprog, som jeg har valgt,at kalde denne metode - virker i den grad efter hensigten.

Ahrnna har lært mig mange fantastiske ting i konstellationen af menneske/hund samarbejdet. Ahrnna er gået over til de evige jagt marker MEN dette koncept stadig være et minde om alt det, jeg kan lære andre mennesker og ikke mindst hunde.

Kun få er så heldige, at opnå det, jeg har opnået gennem disse fantastiske vilde som tamme hunde. Mine teorier og metoder Hundens Ulvesprog har jeg afprøvet så rigeligt blandt disse hunde ikke ufarligt men særdeles lærerigt. En bred vifte af viden og kundskab jeg ikke ville kunne læse mig til eller opnå andre steder. Jeg ønsker ,at dele ud af denne viden. Dele med dig og din hund.


Ahrnna metoden® er dedikret til min første ulvehund Ahrnna (R.I.P gik over d.24.9.15).

2019 gik min elskede han Zeus over til sin mor.

2020 måtte "onkel" Aslan afsted.

2022 en epoke er slut - Groa min smukke pige du var den sidste fra ulvehunde flokken.

 • "det skete de dage"  En lille ny - født juli 2019 - kom til flokken. En vidunderlig fræk pige - Magic Dream, Alaskan Malemute. 23 år med slæde hunde - mit hjerteblod.Nu er det kun mig og Magic Dream - vi nyder den nye frihed og savner de andre meget

        AHRNNA

     R.I.P (24.9.15)

     Vi vil altid følges

                       ZEUS

                R.I.P (27.6.19)

                 VI SES IGEN

                     ASLAN

                 R.I.P (12.6.20)

               Her blev så stille

                       GROA

                R.I.P (16.5.22)

               Du mærkes her