Om TCM


TCM (Traditionel Chinese Medicin)


Hvad er TCM? 

Gennem de sidste 14 år har jeg arbejdet med bla. TCM – et mere end 3.000 år gammelt

Asiasisk sundhedsystem.


Har du brug for en "second oppenion" set udfra holistisk tilgang af din hund - skal du booke en tid

Vi får en snak og gennemgang af din hund ,historik,sundhedstjek.Først herefter vil jeg tage stilling til om hvad jeg kan gøre. Du bør altid først have konsulteret en dyrlæge før du kommer hos mig. En god hjælp er, at du allerede har fået

taget blodprøve fra din hund. Dog er det ikke et krav fra min side. Men nu mere der er afdækket des bedre kan jeg handle.


Anvendelse af TCM systemet

Jeg har været på flere udvidet kurser for dyrlæger og veterinær sygeplejersker. TCM kurserne blev afholdt af den anerkendte dyrlæge – Birgitte Langvad der underviser i denne gamle teknik. Her har jeg lært en masse om :


  • Hundens anatomi & tarmfunktioner
  • Anvendelse af TCM
  • Tunge diagnose.(Tungen "sladre" om hundens indre organer om ubalancer)
  • Pulstælling/bevægelse
  • Cases 


Det skal understreges, at jeg er hverken veterinær sygeplejerske eller dyrlæge men alternativ behandler gennem 23 år. Det er vigtigt du altid kontakter en dyrlæge før du evt. vælger, at kontakte mig.Jeg har god kontakt til forskellige dyrlæger. Jeg hjælper det jeg kan eller sender dig videre til mine samarbejds partnere. For mig er det vigtigt, at uanset hvor dygtig jeg føler mig -  holder jeg mig altid opdateret.

Viden kan vi ikke få nok af. Du kan trygt stole på, at jeg altid gør mit yderste for ikke,at ” falde af på den”


Udover den holistiske tilgang arbejder jeg temmelig “jordbundent”

HUNDE med sart hud såsom fugtig,varm, tør hud & sart mave er efter min bedste overbevisning en tiltagene problematik. Om det er evidens baseret, ernærings baseret eller andet - det vil jeg ikke "gøre mig klog på" men jeg undres........